Ouderdomsvlekken voorkomen

Ouderdomsvlekken voorkomen is altijd beter dan genezen

Ouderdomsvlekken kunnen ook voorkomen worden, echter is het hierbij wel verstandig om al op jonge leeftijd te beginnen. Ouderdomsvlekken krijg je namelijk met de jaren. Wel kun je, wanneer je de donkere vlekjes al hebt, proberen om meer vlekjes te voorkomen en om de bestaande niet donkerder te laten worden. Ter preventie kun je een zonnebrandcrème gebruiken, een dagcrème met hoge spf kan natuurlijk ook. Hieronder meer tips.

ouderdomsvlekken voorkomen, ouderdomsvlekken behandelen

  • Ga altijd beschermd de zon in. Gebruik een dagcrème of zonnebrandcrème met ten minste factor 30. Ook wanneer de temperaturen laag zijn, is de zon nog steeds enorm schadelijk voor onze huid. Gebruik dus het hele jaar door een crème met spf bescherming.

  • Mijd de zonnebank en ga er niet meer onder. Wanneer je niet zonder kan, ga er dan minder onder dan voorheen. Een zonnebank is namelijk even schadelijk als de zonnestralen. Wanneer je er toch onder gaat, is het belangrijk dat je jezelf goed insmeert met een hoge factor.

  • Draag een pet of hoed ter bescherming van je gezicht. Dit is alleen nodig op dagen waarop de zon fel schijnt.

  • Parfum kan pigmentvlekken in de hand werken. Wanneer je last hebt van donkere vlekjes in de nek, dan raden wij aan om geurtjes zoals parfum ergens anders op de huid te smeren.

Ouderdomsvlekken verminderen

Gebruik een pigmentvlekken crème om ouderdomsvlekken te verminderen. Een goede crème dat gespecialiseerd is op dit gebied is Skinlight. Deze crème zorgt ervoor dat de vlekken binnen 6 tot 8 weken verminderen. Wanneer het eindresultaat bereikt is, kun je de crème als onderhoudskuur gebruiken.

Manieren om ouderdomsvlekken te verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>