Tips voor het verwijderen van ouderdomsvlekken

Hoe kom ik van ouderdomsvlekken af?

Ouderdomsvlekken worden ook wel levervlekken of pigmentvlekken genoemd. De medische term is Lentigo. Een ouderdomsvlek is een onregelmatige pigmentophoping in de opperhuid. Het is  meestal zichtbaar in het gezicht of op de handen. Dit zijn de plekken die het meest in aanraking komen met zonlicht. Zoals de naam al doet vermoeden ontstaan de vlekken vooral na het veertigste levensjaar. Personen met een lichte huid hebben sneller last van ouderdomsvlekken, omdat hun type huid minder goed om kan gaan met de veranderingen in het pigment door blootstelling aan zonlicht. Hoewel de vlekken in de meeste gevallen onschuldig zijn, is men ze liever kwijt dan rijk. Vooral de vlekken in het gelaat kunnen als zeer storend worden ervaren.

ouderdomsvlekken op handen, ouderdomsvlekken verwijderen

Ouderdomsvlekken Voorkomen?

Het voorkomen van pigmentvlekken is niet mogelijk. Wanneer je aanleg hebt voor deze pigment afwijking, kun je zelfs bij minimale blootstelling aan zonlicht ouderdomsvlekken ontwikkelen. Toch is het altijd raadzaam jezelf goed in te smeren en de zon tussen 12.00 en 15.00 te mijden.

Ouderdomsvlekken Verwijderen?

Als je graag iets wilt doen aan de Lentigo bestaat er gelukkig een natuurlijke methode om te vlekken te verwijderen of te egaliseren. Skinlight heeft een huidblekende crème ontwikkeld die je voor verschillende pigmentafwijkingen kunt gebruiken. De crème is parfum-vrij en Ph-neutraal. Je smeert het tweemaal daags op de vlekken, en binnen 4 tot 7 weken zie je al resultaat. Waarom zou je je nog langer schamen voor die vervelende vlekken, als er eenvoudig iets aan te doen is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>